Cinderella Flanel Laken White 01 | 29383
Cinderella Flanel Laken White 01 | 29383
0 Review | Review toevoegen
Cinderella Flanel Laken White 01 | 29383

Artikelnummer

29383

Verzendkosten

€ 6,95

€ 43,14
€ 33,56
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag!

Het flanellen laken van Cinderella is ontworpen om je rijk comfort te bieden tijdens de koude winternachten. Dankzij de dicht opgeruwde vezels voelt het laken superzacht aan en heeft het de eigenschap extra warmte vast te houden. Met dit flanellen laken kun je in een weelderig bed kruipen en eindelijk warm en behaaglijk blijven tijdens de kille nachten in het najaar.

Dit laken is gemaakt van 100% katoen-flanel, wat niet alleen zorgt voor de zachte en warme textuur, maar ook bijdraagt aan ademend vermogen en huidvriendelijkheid. Katoen is een natuurlijk materiaal dat goed luchtdoorlatend is, waardoor je nog beter kunt profiteren van de uitstekende eigenschappen van dit laken.

Het Cinderella laken is ideaal om te gebruiken als een extra laagje onder een deken, waardoor je nog meer comfort ervaart en kunt genieten van een goede nachtrust. Bovendien staat Cinderella bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, wat betekent dat je extra lang van dit flanellen laken kunt genieten. Kortom, met dit laken haal je niet alleen warmte en comfort in huis, maar ook een stukje luxe en duurzaamheid voor een goede nachtrust in de koude wintermaanden.

Kleur: 01 - White
Kwaliteit: 100% katoen flanel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies